Ingatlan keresése
Keresési javaslatok
05
Sze
Hogyan vásároljunk ingatlant?

Téves az a nézet, miszerint most, a gazdasági válság idején könnyen és olcsón lehet ingatlanhoz jutni. Pontosabban lehet, de ez nem a prémium kategória.

A Windsor Ingatlan tapasztalata az, hogy az igazán minőségi ingatlanok piacán az árak tartják magukat, sőt esetenként még a magas négyzetméter áron sem lehet például megfelelő nagyságú, beosztású és minőségű lakást venni a felkapottabb részeken. Nincs könnyű helyzetben az, aki például 100 négyzetméter körüli, jó fekvésű, garázsos, liftes, teraszos, két hálószoba-nappali-konyha-étkezős, jó beosztású, jó minőségben megépített lakást keres a Rózsadomb környékén.

A prémium ingatlanok esetében, különösen, ha nagy értékű (150-250 millió forint) lakásról, vagy házról (400-800 millió forint) van szó, sokan nem kívánják azt a nagy nyilvánosság elé tárni. Ilyen esetekben hiába is szörföl valaki lelkesen és kitartóan az internetten, mégsem fog találkozni ezekkel az ingatlanokkal.

Hogy mi a megoldás? Az ilyen ingatlanokra specializálódott cégekhez kell fordulni, például a Windsor Ingatlanhoz. Mi egyébként nem csak kínálunk ingatlanokat ügyfeleinknek, – olyanokat is, amelyek nincsenek sem más forgalmazóknál, sem az interneten - hanem fel is kutatunk speciális ingatlanokat.

Ha tehát valaki pontos igénnyel jelentkezik, akkor, ha ilyen ingatlan nincs a portfóliónkban – sőt másokéban sem -, akkor mi megpróbáljuk felkutatni a számára. A Windsor nem ismer lehetetlent, keressen bennünket

Friss hírek, elemzések
Kapcsolat

Mobil: +36 70 318 0918

Üzenetküldés