Ingatlan keresése
Keresési javaslatok
Windsor Ingatlan

A Windsor Ingatlan az egyik legfiatalabb, de egyúttal az egyik legambiciózusabb forgalmazó a hazai piacon. Alapítója, a közgazdász-újságíró végzettségű Körtvélyes Éva pályáját a HVG-nél kezdte, majd a Világgazdaság következett, s azt követően a Reform alapító tagja lett.

A hetilaptól távozva alapította meg húsz évvel ezelőtt az ELITE-et, hazánk első lifestyle magazinját. Az újság jó egy évvel ezelőtt bővítette témakörét az eladó-kiadó ingatlanokkal. Ennek tapasztalatai alapján döntött úgy a tulajdonos-főszerkesztő, hogy megbízható munkatársakkal létrehozza a Windsor Ingatlant, amely prémium ingatlanokra koncentrál. Az elmúlt harminc évben Körtvélyes Éva megfordult több száz hazai és külföldi prémium kategóriás lakásban, házban, ismeri az ezekkel kapcsolatos hazai és külföldi elvárásokat, a hazai és nemzetközi trendeket.


Ez a tudásanyag – amelyet hazai és nemzetközi szakvizsgával is kiegészített–, valamint az évtizedek alatt kiépített prémium kapcsolatrendszer a biztosítéka annak, hogy a Windsor Ingatlan a prémium ingatlanok területén abszolút otthon van. A cég elsősorban Budán a II., XII. kerületre, valamint az I., XI., III. kerületek felkapottabb részeire koncentrál. Pesten az V., VI. kerületekre, valamint a Duna-part mindkét oldalára. Vidéken elsősorban a Balaton északi partja (itt is főként Tihany és Balatonfüred) áll a középpontban, de akadnak különleges ingatlanok más régiókban is, illetve külföldön. A Windsor olyan ingatlanokkal foglalkozik, amelyek hosszabb távon megőrzik, vagy növelik értéküket.


Oscar Wilde szavait idéznénk:

„Nekem nagyon egyszerű ízlésem van, mindig a legjobbal vagyok megelégedve.”


Friss hírek, elemzések
Kapcsolat

Mobil: +36 70 318 0918

Üzenetküldés