Ingatlan keresése
Keresési javaslatok
Hogyan adjuk el ingatlanunkat?

Manapság, amikor a gazdaság – és mi magunk is – folyamatosan küzdünk a válsággal, sokszor hallani, hogy az ingatlanokat bizony csak nyomott áron lehet eladni.

Ez a megállapítás azonban csak részben igaz. Tapasztalatunk a Windsor Ingatlannál az, hogy a prémium kategóriás ingatlanok tartják az árukat, sőt esetenként még emelkednek is, mint például a Gellért-hegy Citadella alatti, a városra elképesztő panorámás részén, ahol lényegében csak „kihalásos” alapon lehet eladó ingatlanhoz jutni. Ugyanakkor például a külső kerületekben százával kínálják a nyomottabb árú, új, vagy két, három évtizedes lakásokat. 


Ha tehát öné minőségi ingatlan, akkor azt a mai gazdasági helyzetben is jó eséllyel, viszonylag rövid idő alatt el tudja adni. Éppen ezért nem szerencsés, ha az ilyen ingatlan tulajdonosa – jó magyar szokás szerint – tucatnyi cégnek ad megbízatást az értékesítésre. Ilyenkor tanácsos egy, vagy legfeljebb kettő-három, erre a termékkörre specializálódott forgalmazóval szerződni. Egyébként fenn áll a veszélye, hogy az ingatlan bizonyos mértékig devalválódik. A vevőben ilyenkor felmerül a gyanú, biztosan van valami hibája, vagy nagyon sürgős lehet az eladás, ha ennyire hirdetik. Nem kell mondani, mindkét eset árcsökkentő hatású. 


Prémium ingatlannal tehát prémium irodát célszerű megkeresni. Éppen ezért arra a kérdésre: Hogyan adjunk el ingatlant? – a válaszunk: Keresse a Windsor Ingatlant!

Friss hírek, elemzések
Kapcsolat

Mobil: +36 70 318 0918

Üzenetküldés